Vi levererar alltid

Att sätta våra kunders behov har varit kärnan i vårt teams kultur sedan dag ett. Vi började som en liten webbdesignbyrå och har under ett decennium växt exponentiellt till en heltäckande digital byrå, som tillhandahåller bästa möjliga design-, utvecklings- och marknadsföringstjänster för apoteksbranschen genom vår filosofi att säkerställa leverans inom Sverige.

Vi förstår verkligen de svenska apotekstjänsterna

Vi har inte bara tillhandahållit apotekssektorn i över ett decennium, utan vi har också förstahandserfarenhet av att driva apotek. Två av de grundande partners inom vår verksamhet är samhällsfarmaceuter, varför vi förstår vikten av webbteknologi för dina apoteksprodukter i Sverige.

Gray Andersson

Apoteket och personalen är mycket effektiva, vänliga och hjälpsamma, alltid villiga att gå utöver sina skyldigheter för att hjälpa sina kunder. Det här är det första apoteket som fått mig att känna mig välkommen och uppskattad. Jag betygsätter dem Utmärkt!

kely Bjorklund

Jag älskar detta apotek för det faktum att det ligger i mitt land Sverige. De bryr sig verkligen om sina kunder. Jag uppskattar också hur före matchen. När de bestämde sig för att installera en drive-through. Lysande! Fantastiskt framåttänkande….

James Gustafsson

Hade utmärkt service och var mycket vänlig, och mina beställningar kommer alltid i tid. Kommer att fortsätta använda apoteket.

July Fransson

Den bästa servicen någonsin i Sverige – vänlig hjälpsam och mycket professionell! Så underbart att du satte upp Drive in Access innan den här nödsituationen började. Vi är oerhört tacksamma!